Voňavý Street food festival či vášnivý karibský večer. Víkend v Prešove začína už v piatok

street-food Street food festival štartuje v Prešove už v piatok napoludnie. Foto: Archív

PREŠOV – Piatková noc plná chutí a vôní odštartuje nabitý víkend v treťom najväčšom meste Slovenska. Už o chvíľu si budete môcť vychutnať skvelé jedlo a nakúpiť ručne vyrobené výrobky šikovných umelcov. Milovníkov latina poteší Finest Rum festival.

Street food festival – Gastronomický zážitok s výberom miestnej aj exotickej kuchyne čaká na Prešovčanov a návštevníkov mesta už dnes od 12.00 hod. Street food festival, ktorého súčasťou budú aj handmade trhy, sa bude konať od 26. apríla do 28. apríla každý deň od 12.00 hod. do 22.00 hod. na Hlavnej ulici v Prešove.

Finest Rum Festival – Festival plný rumu, karibskej atmosféry, latinskej hudby a gastronomických špecialít. Príďte si vychutnať skvelú náladu, bombastické jedlo, vyvážené rumové chute a neopakovateľnú atmosféru do PKO Prešov už dnes 26. apríla od 17.00 hod. Brány sa zatvoria tesne pred polnocou.  

Koncert Medial Banana – Medial Banana vydáva nový album s názvom “More času” a vyráža na klubovú tour po slovenských a českých mestách. Čaká na vás nálož pozitívnej energie aj vo vašom meste! V Prešove vystúpia dnes 26. apríla o 20.00 hod. v Stromoradí.

Koncert WCZASY – Sú uznávaní ako významný fenomén na poľskej hudobnej scéne. Zhudobnenými posolstvami krotia depresívnu realitu humorom a nadhľadom. Ich hudba spája poľský cold wave so synth-popovými hitmi 80. a 90. rokov. Na koncert môžete prísť v sobotu 27. apríla o 20.00 hod. do centra nezávislej kultúry Wave.

Koncert Komajota – Kapela Komajota vydala nový singel “Čo sme chceli” a príde predstaviť aj ďalšie nové pesničky, ale zahrá a zaspieva aj staré overené hity. Ak ste ešte nepočuli hrať kapelu v najnovšom zložení, tak nesmiete chýbať na tomto koncerte. Uskutoční sa v sobotu 27. apríla o 20.00 hod. v Stromoradí.


Ďalšie články