KFC otvorí prevádzku v Poprade už koncom apríla. Vznikne dvadsať pracovných miest

Poprad KFC KFC pripravuje otvorenie prevádzky v Obchodnom centre Forum Poprad. Foto: Rastislav Ovšonka

POPRAD – Otvorenie prevádzky rýchleho občerstvenia KFC v Poprade sa blíži. K 11 reštauráciám, ktoré spoločnosť prevádzkuje na Slovensku v Bratislave, Trnave, Banskej Bystrici, Zvolene a Košiciach pribudne už o pár dní aj prevádzka v Poprade.

„Otvorenie KFC v Obchodnom centre Forum je plánované 30. apríla,“ uviedla pre Prešovský Štandard Silvia Bujňáková z OC Forum.

Túto udalosť v Poprade už avizuje na sociálnych sieťach aj samotné KFC a zároveň pozýva zákazníkov na otvorenie v utorok 30. apríla. Nová prevádzka pribudne v gastrozóne na druhom poschodí obchodného centra. Tam je aj baner, ktorým spoločnosť už viac ako rok avizuje otvorenie prevádzky.

Ešte začiatkom roka otvorenie novej prevádzky v Poprade potvrdila marketingová manažérka KFC Austria & Slovakia zo spoločnosti Queensway Europe Barbora Čermáková. „Tento rok plánujeme otvoriť iba jednu prevádzku v Poprade, ale nevylučujeme, že v najbližších rokoch ich v Poprade otvoríme viac,“ uviedla vtedy pre Prešovský Štandard.

Doteraz najbližšia prevádzka KFC na Slovensku z pohľadu Popradčanaov bola v Košiciach. Popradčania však využívali skôr ponuku KFC v poľskom Nowom Targu, ktorý mali oveľa bližšie.

V Poprade by malo v prevádzke KFC vzniknúť okolo 20 pracovných miest. Spoločnosť Queensway Europe je franchisor KFC. Firma manažuje prevádzky v rámci Slovenska a Rakúska. Zároveň je zodpovedná za otváranie a manažovanie novootváraných a existujúcich prevádzok.


Ďalšie články