Víkend odštartuje v Prešove koncertmi. Vyberiete si Mira Jaroša alebo Billyho Barmana?

Billy Barman foto Martina Mlčúchová Billy Barman vystúpia v Prešove. Foto: FB Billy Barman/Martina Mlčúchová

PREŠOV – Blížiaci sa víkend sa v Prešove bude niesť najmä v znamení koncertov. Kultúru si užijú hlavne deti.

Koncert Mira Jaroša – Už v piatok 19. 4. čaká na rodiny s deťmi večer plný hitov a dobrej zábavy. Miro Jaroš s kapelou odohrajú koncert, ktorý si užije celá rodina. Pripravte sa na pesničky Tobogan, Disko, Balón, Strašidlá a mnohé ďalšie. To všetko o 17.00 hod. v Kine Scala v Prešove.

Koncert Billy Barman – Piaty štúdiový album jednej z najobľúbenejších slovenských kapiel nesie názov Galéria duševného zdravia. A práve k tomuto albumu skupina momentálne absolvuje slovenské turné. V rámci neho vystúpia aj v Prešove, v piatok 19. apríla o 20.00 hod. v Stromoradí.

Galéria duševného zdravia prináša svieže popové melódie, akustické balady aj klubový tanečnejší zvuk. V dvoch piesňach hosťujú The Curly Simon a Laura Weng.

Maľovanie s Karolínou – V sobotu 20. apríla o 11.00 hod. sa v galérii Caraffka koná výtvarný workshop Maľovanie s Karolínou. Malí umelci si sami pod dozorom lektorky Karolíny Belokrainskej namaľujú pekné obrázky, ktoré si potom môžu vziať do „vlastnej galérie“.

Deti rôzneho veku môžete prihlásiť na facebookovej stránke Galéria v Caraffovej väznici, kultúrna organizácia PKO Prešov. Vstupné je 5 eur.

Divadlo Babadlo – Sen jedného duba – Aj nedeľa bude patriť prevažne deťom. Divadlo Babadlo vám ponúka pútavý príbeh jedného duba na motívy rozprávky H. CH. Andersena.

Interaktívne predstavenie s environmentálnou tematikou je určené detskému divákovi, ktorý si môže zahrať s hercami, či dokonca ovplyvniť záver rozprávky o záchrane stromov a ich osude. Na svoje si príde aj dospelý divák, ktorého očarí všemocná a múdra príroda.

Predstavenie bude 21. apríla o 16.00 hod. v Divadle Babadlo na Solivare. 


Ďalšie články